De kleine alleskunner, optimaal presteren en topkwaliteit

Itec levert printers voor uw kantoor. Deze compacte printers zijn perfect voor kleine kantoren en passen op uw bureau. Voer snel printopdrachten uit, en verlies geen kwaliteit. Print u niet zoveel dan zijn deze machines de perfecte oplossing.

Printer 3
Allerlei oplossingen voor digitalisering

Digitaliseren

Klein van formaat 

Deze kleine krachtpatsers zijn ideaal voor kantoren die snel veel prints moeten afdrukken. Door het compacte formaat nemen ze geen ruimte in beslag. U kan ze zo op uw bureau zetten! Ondanks het formaat printen ze enorm snel en is de kwaliteit uitstekend te noemen. Daarnaast is het een goede oplossing om geld te besparen.

Wilt u toch een printer met meer functies? Ga naar MFP’s.

Samen aan de toekomst werken.

Bewuste focus op verantwoord printen.

Of u nu op zoek bent om kosten te besparen, uw productiviteit te verbeteren, uw informatie beter te beveiligen of uw impact op het milieu te verminderen, wij kunnen u helpen!

Meer weten over MVP? Klik hier.

1
Maatschappelijk Verantwoord Printen

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.