Advies op maatService en Support

Het maakt niet uit of u met een medewerker van de afdeling Sales, Logistiek, Klantenservice of Magazijn te maken heeft. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing.

Samenwerken met de klant

Service van de bovenste plank. 

Heeft u vragen over hoe u met uw multifunctionals of printers kosten bespaart, het rendement verbetert, een bijdrage levert aan het milieu of een storing oplost? De kracht van de professionals van Itec schuilt in hun betrokkenheid, inlevingsvermogen en daadkracht. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in eigen beheer opgeleide professionals met oog voor service als tweede natuur.

Meer weten over Itec? Klik hier.

itec50
Bel voor een advies op maat.
itec8
Onze engineers staan voor u klaar.

Kennis is belangrijk

Elke klant telt en is koning. 

Het maakt niet uit of u met een medewerker van de afdeling Sales, Logistiek, Klantenservice of Magazijn te maken heeft. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Op de spreekwoordelijke bureaucratische mallemolen zit u niet te wachten bij calamiteiten of vragen. U wilt snel geholpen worden. Daarbij maken we geen onderscheid tussen eenmanszaken, KMO-bedrijven of multinationals. Elke klant telt en is koning bij Itec.

Meer weten over onze machines? Klik hier.

Nog geen klant bij ons?

Wij nemen graag contact met u op.

Meld een storing.

Wij gaan dit voor u regelen!

Toners bestellen.

Geef uw bestelling door.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.