Klanten aan aan het woord

Elke maand lichten we een samenwerking met een klant uit.

fruitmasters-logo

Gebouwd op de groei 

We groeiden en groeiden en de wens om het printpark te professionaliseren werd steeds groter. We hadden destijds geen contract afspraken met printer leveranciers maar juist een gemixt park van veel losse printers, van diverse omvang en verschillende merken.

Er volgde een opschoonactie en de bestaande printers werden vervangen voor een volledig nieuw park wat ook nog aan ons netwerk werd gekoppeld. De overgang verliep soepel, net zoals het eerste contact met Paul Wielenga.

Lees het hele artikel hier.

verstegen-logo

Een hardware en software oplossing​ 

“Het printerpark was aan een vernieuwing toe, maar de diversiteit en de gekoppelde software maakten het bijna niet mogelijk om met andere apparatuur te werken. Het traject was kort en krachtig. Verstegen had een sterke voorkeur om samen te werken met Itec, vanwege de merkonafhankelijke hard- en softwaredienstverlening. We zijn vanaf het begin erg tevreden en daar wilden we geen concessies in doen”, vertelt dhr. Van Driel

Lees het hele artikel hier.

q8-logo

Ondersteuning in de Benelux voor Q8 

Begin 2012 stond Q8 voor de uitdaging om haar printomgeving volledig te vervangen. Q8 was op zoek naar een leverancier die als één centraal aanspreekpunt kon fungeren voor alle vestigingen in de Benelux.

Lees het hele artikel hier.

huis73_logo

Het gezonde printerpark van Huis73 

Een fraaie locatie met culturele bestemming in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, dat is Huis73. Deze naam is ontstaan nadat de Bibliotheek en het naastgelegen centrum voor de kunsten Muzerije in 2019 fuseerden. Als eigentijds cultureel centrum is het voor Itec een meer dan bijzondere klant-leverancier relatie.

Lees het hele artikel hier.

logo

MDF Flevoland aan het woord 

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) is een organisatie die burgers helpt met het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven, zoals problemen in relaties, met geld/schulden en instanties.

Lees het hele artikel hier.

Meer klanten over Itec.

Schrijen afscheid en herinnering
Schrijen afscheid en herinnering
Feedback Company
Lees verder
Erg tevreden over de service en dienstverlening. Itec doet wat ze beloven.


Wat zijn de sterke punten voor Itec? Sales en aftersales

Reisburo Apolllo
Reisburo Apolllo
Feedback Company
Lees verder
Meedenken en meewerken!


Wat zijn de sterke punten voor Itec: Sales en aftersales

VFO Architects
VFO Architects
Google Reviews
Lees verder
Begin dit jaar hebben wij, VFO Architects | Urban design een nieuwe multi functional via Itec B.V. Een mooi en passend product die precies aansluit bij de door ons te stellen hoge eisen aan printversie voor presentaties. Daarnaast is het proces om te komen tot de aanschaf erg prettig gelopen, mede door de gedrevenheid van de mensen bij Itec.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.