A3 printers

Print uw organisatie regelmatig op A3-formaat? Bijvoorbeeld omdat u en uw collega’s veel schetsen van advertenties en campagnes, bouwtekeningen of ontwerpen willen printen? Dan is een goede A3 printer geen overbodige luxe. Met een A3 printer kunt u ook printen op A4-formaat of het grotere A3+-formaat. 

Een A3 printer is krachtiger dan een A4 printer. De printmotor heeft namelijk meer vermogen nodig om A3 vellen met een hoge snelheid af te kunnen drukken. Dit extra vermogen is een groot voordeel voor zakelijk gebruik. Ook als u op A4-formaat print met uw A3 printer, bent u verzekerd van een hoge printsnelheid. Wij voorzien u graag van advies bij het kiezen van de juiste A3 printer.

itec22

De mogelijkheden van een A3 printer 

Doordat Itec een onafhankelijke merkleverancier is, kunnen wij de juiste A3 printers voor uw kantoor leveren. Of u nu een printer zoekt voor een klein kantoor of op zoek bent naar capaciteit voor meerdere afdelingen, Itec kan de juiste oplossing voor u bieden. 

A3 printers zijn verkrijgbaar als A3 laserprinter, A3 kleurenprinter en A3 printer en scanner. Wilt u de printer multifunctioneel inzetten binnen uw organisatie? Dan hebt u ook de optie om te kiezen voor een all-in-one A3 printer. Hiermee kunt u printen, scannen, kopiëren en soms faxen met één apparaat. U kunt dus ook A3-formaat papieren scannen en kopiëren als u dat wenst.

Kantoorprinter A3 

Op kantoor is een A3 printer handig in gebruik omdat u plannen, overzichten en diagrammen op groot papier kunt afdrukken en presenteren. Wilt u documenten presenteren op A4-formaat papier, dan zult u merken dat deze slechter te lezen zijn. Printen op A3-formaat betekent dat de documenten twee keer zo groot zijn afgedrukt. Ideaal voor presentaties intern én extern dus.

itec13

A3 printer kopen 

Itec is ruim 33 jaar merkonafhankelijk leverancier van hardware printoplossingen en biedt u naast persoonlijke service een op maat advies voor uw professionele kantooromgeving. Bent u op zoek naar een kantoorprinter om ook een A3 print te kunnen maken, dan bieden wij u een ruime selectie aan laserprinters, kleurenprinters en scanners voor zowel A3- als A4-formaat.

Wilt u graag advies over welke A3 printer geschikt is voor uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor een A3 printer van Itec 

  • Onafhankelijke merkleverancier;
  • Service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
  • Duurzaam door inzet uniek MVP concept;
  • Flexibele contractvormen;
  • Financieringsmogelijkheden;
  • Snelle levering door eigen voorraad;
  • Uitgebreide software oplossingen;
  • DB rating hoogste waardering;
  • Levering binnen 1 dag mogelijk;
  • Gehele proces in eigen beheer.
Naast laserprinters bieden wij ook inkjet printerslaserprinters, wifi printers en meer aan.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.