Inkjetprinters

Zakelijke inkjetprinters 

Een inkjetprinter kopen is vaak goedkoper in aanschaf dan een laserprinter. Tegenwoordig zijn er diverse modellen inkjetprinters specifiek gericht op zakelijk gebruik ontworpen. Als onafhankelijke merkleverancier kan Itec verschillende inkjetprinters bieden. In ons assortiment vindt u inkjetprinters die geschikt zijn voor kleinere kantoren, maar ook voor grotere afdrukvolumes.

Wist u dat u met een inkjetprinter op vergelijkbare snelheden kunt printen als met een laserprinter? Dit maakt van de inkjetprinter een overweegbare optie voor zakelijk gebruik. Twijfelt u of een inkjetprinter iets is voor uw organisatie? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

itec22

De mogelijkheden van inkjetprinters

Inkjetprinters staan voornamelijk bekend om hun printmogelijkheden. Toch biedt een inkjetprinter veel meer mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een model printer waarmee u kunt scannen, kopiëren of faxen. De zwart wit inkjet printer is uitermate geschikt voor het printen van tekstdocumenten. Wanneer u liever kiest voor een kleuren inkjetprinter kunt u er ook afbeeldingen en foto’s mee afdrukken op hoge kwaliteit

U kunt uw printers eenvoudig draadloos verbinden door de Cloud oplossing van Itec. Dit maakt het gemakkelijk om uw printopdrachten naar de inkjetprinter te sturen en uw documenten veilig te printen wanneer het u uitkomt.

Inkjetprinter kopen 

Met het ruime aanbod aan inkjetprinters is het niet gemakkelijk om een keuze te maken. Wij helpen u graag met een passend advies voor uw organisatie. Wij hebben als merkonafhankelijk leverancier diverse modellen inkjetprinters in ons assortiment. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over storingen of een tekort aan cartridges. Wij bieden u volledige ontzorging aan.

Wilt u passend advies ontvangen? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor een inkjetprinter van Itec? 

  • Onafhankelijke merkleverancier;
  • Service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
  • Duurzaam door inzet uniek MVP concept;
  • Flexibele contractvormen;
  • Financieringsmogelijkheden;
  • Snelle levering door eigen voorraad;
  • Uitgebreide software oplossingen;
  • DB rating hoogste waardering;
  • Levering binnen 1 dag mogelijk;
  • Gehele proces in eigen beheer.

Naast zakelijke inktjet printers bieden wij ook laserprintersA3 printers, wifi printers en meer aan.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.