Milieuvriendelijke hardware hoogwaardige kwaliteit

Bij printoplossingen heeft u de keuze uit nieuwe én gebruikte energiezuinige machines. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met innovatieve, duurzame technieken. Met gerecycled materiaal als basismateriaal en groene stroom als energiebron is tijdens de productie al volop rekening gehouden met het milieu. De efficiëntie, het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn van een hoog niveau.  

MFP

Onze alleskunners 

Bent u op zoek naar een krachtige, duurzame alles-in-één-oplossing om te printen, te scannen en te kopiëren op kantoor? Itec levert multifunctionals en printers in diverse formaten en uitvoeringen. Zowel aan eenmanszaken, MKB-bedrijven als multinationals. Doordat de machines meerdere functies combineren, nemen ze minder ruimte in op kantoor. Zo geeft u een impuls aan efficiënter werken.

Meer weten over Multfunctionals? Klik hier.

Multifunctional
Alles in 1 machines
itec9
Printers

Printers

Eenvoudig maar krachtig 

Bent u op zoek naar een simpele oplossing om uw documentstromen te verwerken? Wij hebben eenvoudige maar krachtige printers die de klus ook klaren. Ideaal voor op uw bureau, kleine kantoren en als er alleen iets geprint moet worden. Klein van formaat met de kwaliteit van de grote machines.

Meer weten over MVP? Klik hier.

Hardware productassortiment van Itec 

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.