Zakelijk kopieerapparaat

Kopieermachine voor kantoor

Bent u op zoek naar een zakelijk kopieerapparaat? Dan wilt u efficiënt kunnen kopiëren, zowel in A4, A3 als A5 formaat. Daarnaast is het van belang dat uw kopieermachine kan kopiëren in kleur en in zwart-wit. U wilt een kopieerapparaat dat past bij uw organisatie en uw behoeften. Itec heeft, als onafhankelijke merkleverancier, verschillende kopieerapparaten in het assortiment, zo is er altijd een model dat bij uw bedrijf past.

Een zakelijk kopieerapparaat werkt ontzettend snel en haarscherp. Hiermee kunt u eenvoudig belangrijke documenten, verslagen en afbeeldingen kopiëren op hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de moderne kopieerapparaten multifunctioneel. Dit betekent dat u er ook mee kunt printen en scannen. 

Het allerbelangrijkste aan een kopieermachine voor uw kantoor is uiteraard dat hij betrouwbaar is. Door de slimme software van onze kopieerapparaten worden de toners en inkt automatisch aangevuld. Zo zit u nooit zonder supplies. Wij voorzien u graag van advies bij het kiezen van het juiste kopieerapparaat.

itec22

Diverse kopieerapparaten 

Doordat Itec een onafhankelijke merkleverancier is, kunnen wij de juiste kopieerapparaten voor uw kantoor leveren. Of u nu een kopieerapparaat zoekt voor een klein kantoor of op zoek bent naar capaciteit voor meerdere afdelingen, Itec kan de juiste oplossing voor u bieden.

Copier 

Diverse modellen copiers binnen het assortiment van Itec zijn geschikt voor intensief gebruik en zodoende ideaal voor uw kantoor. De modellen zijn standaard voorzien van duplex voor dubbelzijdig afdrukken en het dubbelzijdig scannen van documenten. De netwerkfunctionaliteit zorgt voor een volledige integratie in uw werkomgeving. Met slimme software kunt u tevens kosten onder controle houden.

Printer-, scanner-, kopieerapparaat

Veel moderne kopieerapparaten zijn multifunctioneel. Het is als het ware een printer-, scanner- en kopieerapparaat in één. Deze all-in-one apparaten zijn ideaal voor zakelijk gebruik. Het neemt minder ruimte in beslag en u hoeft slechts één kopieerapparaat te kopen of te leasen. U kunt bij Itec terecht voor gehele ontzorging van uw kopieerapparaten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleine kopieermachines 

Heeft u een klein kantoor of heeft u beperkte ruimte voor een zakelijke kopieerapparaat? Dan kunt u kiezen voor een klein kopieerapparaat. Of u kiest voor een multifunctioneel apparaat om zodoende ruimte te besparen. Als merkonafhankelijke leverancier kan Itec u van diverse kopieerapparaten voorzien, passend bij uw specifieke situatie.

itec13

Kopieerapparaat kopen 

Wij hebben als merkonafhankelijk leverancier diverse modellen laserprinters in ons assortiment. Van compacte modellen tot all-in-one laserprinters voor grotere bedrijven. Wilt u graag advies over welke laserprinter geschikt is voor uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Naast laserprinters bieden wij ook inkjet printers, A3 printers, all-in-one printers en meer aan.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.