Multifunctionals voor uw bedrijf, hoogwaardige kwaliteit

Itec levert multifunctionals en printers in diverse formaten en uitvoeringen. Zowel aan eenmanszaken, KMO-bedrijven als multinationals. U heeft de keuze uit nieuwe én gebruikte energiezuinige machines. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met innovatieve, duurzame technieken.

MFP

Onze alleskunners 

Onze multifunctionals zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw documentstroom. De combinatie van hoge productiviteit en een groot aantal functies zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkopties zoals nieten en perforeren – alles in één systeem!

 

Printer
Alles in 1 machines
Printer 2
Scannen, kopiëren of printen

Document Management

Beheer uw documentstromen 

Wij leveren apparaten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze zijn makkelijk te bedienen, mooi ontworpen en voor iedere categorie werkbaar.

De MFP’s komen in allerlei maten en uitvoeringen. We leveren machines die zowel kleur als zwart/wit kunnen printen. Daarnaast zijn op alle machines verschillende software beschikbaar die uw documentenproces verbeteren, veiliger maken en versnellen.

Meer weten over deze software? Klik hier.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.