Al meer dan 30 jaar de grootste van de Benelux

Itec, dé specialist in het beheren van uw documentenstromen! Sterk in totaaloplossingen op maat voor uw documentenstroom. Hiervoor zetten we multifunctionals/printers en solutions in. Ondersteund door onze serviceorganisatie. Wij ontzorgen uw organisatie!

Wie zijn wij

Het ontstaan van Itec.

Sinds het ontstaan in 1987 is Itec uitgegroeid tot dé specialist in het beheren van uw documentenstromen. Binnen de Benelux zijn we de grootste, onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Samenwerken met Itec betekent dat u kunt vertrouwen op beproefde hardware en software. Als serviceorganisatie pur sang geven we bovendien op meerdere manieren vorm en inhoud aan persoonlijke service.

Meer weten over onze locaties? Klik hier.

itec9
itec31
Service gericht ondernemen.

Statistieken

Wist u dat? Itec in cijfers:

Dagelijks zijn ruim 300 fulltime specialisten in de weer om u te helpen grip te krijgen op uw documentstromen. We zijn actief vanuit 2 locaties in België: Meer (hoofdkantoor) en Gent. Een snelle rekensom leert dat we meer dan 32.000 machines beheren met ruim 2 miljard afdrukken per jaar. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren zowel eenmanszaken, KMO-bedrijven als multinationals.

Meer weten over onze machines? Klik hier.

Ervaring en kwaliteit

Beproefde (totaal)oplossingen

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu.  

Meer weten over kostenbesparing? Klik hier.

De kracht van Itec in een notendop:

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.