Papieren en digitale documenten moeiteloos opnemen in uw workflow

AutoStore is een server-based toepassing die het vastleggen en veilig versturen van papieren en elektronische documenten naar bedrijfsapplicaties in goede banen leidt. Het is geschikt voor bedrijven van alle groottes die foutgevoelige, handmatige documenthandelingen willen minimaliseren.

Vereenvoudig uw processen

Maak kennis met Autostore. 

Een gemiddelde organisatie maakt 19 kopieën van elk document, spendeert €20,- aan arbeid om elk bestand te archiveren en raakt 1 op de 20 documenten kwijt. Het is duidelijk dat handmatige documentverwerking duur is, inefficiënt en veel tijd kost. De drie-eenheid van Notable Solutions, Capture, Process en Route, biedt een gemakkelijke en betrouwbare oplossing voor documentgebaseerde processen.

 

Autostore
Alles in 1 machines
Autostore 1
Refurbished is LongLife

Neem een voorsprong

Capture - process - route 

De oplossing: AutoStore Workflow kan formulieren en rekeningen scannen. Het verbetert de afbeeldingen indien nodig, voegt een index-codering toe, classificeert de offertes op basis van wie de goedkeuring moet geven en digitaliseert alles naar PDF. Vervolgens worden alle offertes naar de juiste personen gestuurd, en de rekeningen naar het centrale archief.

Bovendien: De workflow kan vanaf een kopieerapparaat, scanner of MFP worden geactiveerd met een druk op de knop.

De voordelen op een rij:

Vraag direct een voorstel aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.