Krachtige oplossingen voor  Document Management

Automatisering van uw informatiebehoefte en Document Management zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een krachtige applicatie voor het inscannen, creëren, opslaan, bewerken, archiveren, delen en printen van documenten.

itec24
Allerlei oplossingen voor digitalisering

Digitaliseren

Intelligente software 

Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een krachtige applicatie voor het inscannen, creëren, opslaan, bewerken, archiveren, delen en printen van documenten. De meeste multifunctionals van Itec zijn standaard voorzien van intelligente software om het Document Managementproces vorm en inhoud te geven. 

Digitaliseren door middel van software? Klik hier.

Samen aan de toekomst werken.

Oog voor veiligheid, efficiëntie en milieu

Waar u zich ook bevindt: u hebt razendsnel toegang tot uw documenten. Onze veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke tools gaan verspilling tegen en zorgen voor flinke kostenbesparingen. Vanzelfsprekend heeft het ook een positief effect op het milieu als u ervoor kiest om minder papier te gebruiken. Zo dragen we met onze SMART Solutions een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord printen (MVP)

Meer weten over MVP? Klik hier

itec13
Digitaliseren voor milieu en kosten

Digitaal inrichten papierstromen

Krijg een duidelijk overzicht van uw gebruik

Overal toegang tot uw documenten

Automatiseer het beheer van uw machine

Zorg dat u altijd en overal kan printen

Waar kunnen wij u mee helpen?