Managed Print Services. Waarom overstappen? 

Om uw documentstroom te digitaliseren en uw inrichting overzichtelijk en overal toepasbaar te maken is een Managed Print Services oplossing de volgende stap. Door de snelle technologische ontwikkelingen is het verhuizen naar de cloud een hele gangbare oplossing geworden. Maar wellicht is hybride of lokaal wel een betere oplossing voor uw organisatie? Deze korte, heldere whitepaper gaat u helpen inzicht te krijgen in de voor- en nadelen per oplossing.
mps

Onderwerpen whitepaper 

Om de overstap te maken naar Managed Print Services zijn er diverse mogelijkheden. Afhankelijk van uw organisatie heeft bijvoorbeeld cloud based meer voordelen terwijl voor de ander hybride of lokaal de juiste oplossing biedt.

In dit whitepaper vertellen we u waarom u het beste de overstap naar flexibele oplossingen kunt maken en hoe u of uw IT-partner deze implementeert zodat u moeiteloos verder werkt in een veilige omgeving. Waar en wanneer u wilt.

Enkele onderwerpen welke aan bod komen:

  • Waarom kiezen tussen MPS in de cloud, hybride en lokaal?
  • De verschillen
  • Welke vorm past bij uw organisatie?
  • Kosten
  • Beveiliging
  • Schaalbaarheid
  • Implementatie

Download de whitepaper

Itec heeft al ruim 35 jaar haar corebusiness in het leveren printers en multifunctionals. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening een aanvulling voor u kan zijn in het aanbieden van totaaloplossingen. In dit e-book vindt u meer informatie over drie vormen van MPS. U leest over de verschillen, waarom u voor welke vorm kunt kiezen en hoe u de gekozen vorm van managed printing services kunt implementeren binnen uw organisatie

Wilt u meer informatie over welke vorm van MPS geschikt is voor uw next step? Neem dan gerust contact met ons op via 078 05 00 53 of download het whitepaper voor meer informatie.