TELEWERK OF OP KANTOOR?  ZORG VOOR EEN TOPFITTE OMGEVING.

APK streeft ernaar om samen met Itec de totaaloplossingen die worden aangeboden nog verder uit te breiden. Het doel van Itec is om samen met APK een verschil te kunnen maken in deze rare tijden. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne werkplek ook thuis gecreëerd kan worden. Daarom hebben wij onze handen ineen geslagen met APK Group in België.

APK en Itec slaan de handen ineen.

Duurzaam Telewerken & Printen 

Een gezond mens in een gezond lichaam en fitte bedrijven in topfitte kantoren… de ideale wereld. De werkomgeving op kantoor of thuis veilig en bedrijfszeker houden, vertrouw die taak voor het beste resultaat toe aan APK en Itec. Niets mag u en uw medewerkers in de weg staan om op volle kracht te functioneren.

Als topspeler in de telecominfrastructuur geniet APK het vertrouwen van grote en kleine bedrijven, van regionale en lokale overheden. Een unieke samenwerking dus!

logos
woman-working-at-her-desk-with-kitties_t20_3Q1pbN
Telewerken wordt het nieuwe normaal.
consultancy-student-modern-learning-working-schooling-workplace-wireless-female-work-calling-creative_t20_mLA2G8
HOME OFFICE, Kortom totale verzorging
Volledige check-up • Software configuratie • Ondersteuning voor alle providers • Eigen IT-Helpdesk

Probleem

Oplossingen

Itec en APK zorgen samen voor

Een volwaardig thuiskantoor. 

Telewerkers zijn doorgaans productiever. Ze werken bovendien efficiënter: bij gelijk aantal gepresteerde uren verzetten ze gemiddeld 36 procent meer werk. Bovendien zijn er minder ziektemeldingen omdat 62 procent van de telewerkers bij milde klachten thuis in comfortabele omstandigheden verder werkt. Dit blijkt uit enkele cijfers die een bureau verzamelde. Telewerkers hebben ook meer vrije tijd en een betere balans tussen privéleven en werk. Maar… hun kantoor is niet professioneel ingericht, er hapert altijd wel iets, het signaal is zwak… En dat zorgt voor frustraties.

man-sitting-on-couch-in-living-room-working-on-laptop-computer-home-office-working-working-from-home_t20_G0re2E
Geen hoge investeringskosten!

GA DUS VOOR EEN VOLWAARDIG THUISKANTOOR. 

APK en Itec leveren en installeren (IMAC) een kant en klare infrastructuur van laptop, server, … met aangepaste software tot cloudtelefonie (VoIP). Voordeel van VoIP, waarbij spraak en data over het internet gaan, is het behoud van het bedrijfstelefoonnummer, minder storingen op het privé gsmsignaal en minder straling.