Hardware leasen

Het leasen van hardware kan voor organisaties heel interessant zijn. Met name vanuit financieel oogpunt is het leasen van hardware erg aantrekkelijk. De technologische ontwikkelingen van hardware zijn anno 2022 niet meer aan grote innovaties onderhevig, waardoor de technische levensduur veel interessanter is om in te zetten tijdens het bespreken van een lease oplossing. Wij zijn de enige leverancier waar voor een 10-jarige samenwerking gekozen kan worden op basis van technische levensduur.

Itec biedt de oplossing voor organisaties als het gaat om het leasen van hardware en document oplossingen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van advies.

Meer info over Document Management
Hardware leasen

Zorgeloos printen

Het leasen van hardware bij Itec is eenvoudig en transparant. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Als merkonafhankelijke leverancier bieden wij de oplossing die bij uw organisatie past. Bent u op zoek naar een geschikte printer om zakelijk te leasen? Itec heeft printers en multifunctionals passend bij uw organisatie en behoeften.

Twijfelt u over een printer die het beste bij uw organisatie past? Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken voor uw leaseprinter.

Hardware leasen bij Itec; zo werkt het

U bent op zoek naar de juiste ICT leverancier voor uw organisatie. Wellicht bent u enkel op zoek naar een hardware oplossing, of mogelijk zoekt u het breder inclusief een document management systeem. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, Itec biedt de juiste oplossing. Graag gaan we met u in gesprek om de juiste oplossing voor uw situatie te achterhalen.

itec22

De voordelen van Itec

  • Itec is een onafhankelijke merkleverancier;
  • Wij garanderen een service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
  • Itec is duurzaam door de inzet van ons unieke MVP concept;
  • Kies voor flexibele contractvormen;
  • Mogelijkheden voor diverse financieringsmogelijkheden;
  • Snelle levering door eigen voorraad;
  • Uitgebreide software oplossingen;
  • DB rating hoogste waardering;
  • Levering binnen 1 dag mogelijk;
  • Het gehele proces in eigen beheer.

Meer weten?

U kunt bij Itec terecht voor gehele ontzorging van uw document management. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag advies over ons systeem in uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan