Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

 

Meld nu uw relatie aan en ontvang 250 euro

Bij Itec geloven we in de kracht van onze bestaande klanten en relaties. Daarom willen we u belonen voor het helpen uitbreiden van onze klantenkring.

Ken u iemand anders die baat zou hebben bij onze oplossingen? Meld die persoon dan aan als nieuwe klant en ontvang een cadeaubon van Bol.com ter waarde van maar liefst 250 euro!

Hoe werkt het?

1. Vul het onderstaande formulier in met de contactgegevens van de persoon of organisatie die u wilt aanmelden.

2. Zodra uw aangedragen contact een contract afsluit bij Itec, ontvangt u automatisch een cadeaubon voor Bol.com ter waarde van 250 euro!

3. U kunt zoveel contacten aanmelden als u wilt en voor elke nieuwe klant die u aanbrengt, ontvangt u opnieuw een cadeaubon.

Aanmeldformulier

Als Itec-ambassadeur draagt u niet alleen bij aan het succes van ons bedrijf, maar u wordt ook beloond voor je inspanningen. Dus waar wacht u nog op? Vul het formulier in en verdien vandaag nog een beloning van 250 euro! Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bijzonderheden actie

Voor deze actie gelden onderstaande regels:

  • De contractduur moet minimaal 60 maanden zijn en in het contract moet minimaal 1 printer en/of multifunctional opgenomen zijn.
  • (oud) medewerkers van Itec of van een aan Itec gelieerde organisatie zijn uitgesloten van deze actie
  • Nieuwe klanten mogen afgelopen drie jaar geen contract hebben gehad bij Itec of bij een aan Itec gelieerde organisatie. Ook mag er afgelopen 12 maanden geen prijsopgave of offerte voorstel verstuurd zijn.
  • Itec behoudt zich het recht voor om contract aanvragen af te keuren (ie indien klanten niet door een kredietcheck komen of indien bedrijfsactiviteiten van potentiële klanten niet verenigbaar zijn met de opvattingen van Itec). Indien er hierdoor geen sprake is van een contract komt de aandrager ook niet in aanmerking voor een cadeaubon.

Schrijf je in  voor onze nieuwsbrief