Bent u straks Itec partner? 

“Een unieke samenwerking. Ik heb wel de lusten, maar niet de lasten van de verkoop en onderhoud van printers en multifunctionals.’ Haal ook meer winst uit uw onderneming. Bied uw klanten meer en breid uw productaanbod uit naar een totaalaanbod, zónder extra zorgen. Word Itec Partner.

partnership

Ontdek de voordelen 

  • Met het Itec Partnership profiteert u rechtstreeks van onze status als onafhankelijk leverancier van printers en multifunctionals.
  • Itec helpt u zowel bij bestaande als nieuwe klanten aan (meer) omzet. Hoe? We staan u bij met gedegen advies, bieden technische ondersteuning en gaan met u mee op klantbezoek.
  • U breidt uw huidige productaanbod zo in één klap uit naar een totaal- aanbod.
  • Daarnaast hebben we in heel Nederland een eigen technische dienst. We zijn dus snel ter plaatse voor extra services als onderhoud, storingen en reparaties.
  • U de winst, wij de zorgen

Download de whitepaper

Itec heeft al ruim 35 jaar haar corebusiness in het leveren printers en multifunctionals. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening een aanvulling voor u kan zijn in het aanbieden van totaaloplossingen. Middels bijgesloten whitepaper geven we u alvast een voorproefje van de voordelen welke een partnership voor u kan betekenen.

Wilt u meer winst halen uit uw onderneming en kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op via 078 05 00 53 of download de brochure voor meer informatie.